Отговорни за качеството

Ние сме отговорни за качеството на нашите продукти и ви даваме 100% гаранция за връщане на вашите пари!

 

Вярваме, че продуктите, които предлагаме са качествени и че ще се насладите изцяло на предимствата, които носят. Но все пак, ако по някава причина не сте доволни от продуктите, ще се радваме да ви съдействаме отново и да ви върнем сумата, за която сте ги закупили.

Моля, имайте предвид, че връщането на парите може да бъде направено единствено за стойността на самите продукти, без да се считат разходите по доставка до избран адрес и обратно.

Продуктите, за които можем да възстановим стойността трябва да отговарят на следните условия:

  • Да бъде заявено желание за връщане на продуктите в срок от 14 работни дни от датата на получаване на поръчката.
  • Продуктите да бъдат доставени до адреса, от който са изпратени, не по-късно от 5 работни дни след потвърждение на възможността за връщане на парите от наша страна.
  • Стойността на продуктите може да бъде 100% възстановена, ако бъдат върнати в ненарушен търговски вид до адреса, от който са изпратени.
  • В случай, че си закупили повече от един еднакви продукти и желаете да върнете два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян и с нарушен търговски вид. Останалите трябва да бъдат върнати в ненарушен търговски вид, за да се възстановят парите за тях.
  • При връщане на продуктите трябва да бъде предоставен и оригинален фискален бон в случай на плащане в брой.
  • Ако клиентът е получавал обратно пари при връщане или неудовлетвореност от даден продукт, той не може повторно да се възползва от връщане на пари за същия продукт.

 

За да заявите желанието си за връщане на продукт, моля свържете се с нас на имейл office@yo-aktiv.com . След потвърждение от наша страна ще бъдат уговорени условията на връщане на продуктите и на възстановяване на сумата, която сте заплатили за тях.