Отзиви

Кисело мляко със закваска Yo-Aktiv
АНГЕЛИНА ТРИФОНОВА, ГР. СОФИЯ / 03.10.2017

Бих искала да ви благодаря за страхотните продукти, които предлагате. От години ползвам закваски на друга фирма и искрено съжалявам, че чак сега ви открих! Споделям информацията за предлаганите от Вас продукти с всички си приятели – съмишленици!
ЕЛМА РАФАИЛОВА, ГР. САМОКОВ / 08.2017

Закупих уред и закваски и мога да кажа, че съм  много доволна от получения резултат и бих закупила отново.
Домашно сирене със закваска Yo-Aktiv
СВЕТЛИН СТОЯНОВ,
ГР. ХАСКОВО / 04.2017
Получихме много вкусно сирене с вашите продукти.
Домашно сирене с мая от Адикс и закваска Yo-Aktiv
МИРОСЛАВА СТОЯНОВА, ГР. СОФИЯ / 03.2017

Използвахме закваска и мая за сирене в нашата домашна мандра. Много добър резултат, както и количество, които подкрепям със снимки.Домашно кисело мляко със стартерна култура Yo-Aktiv
ЕЛИ КИТОВА, ГР. СОФИЯ / 09.08.2016

"От 15 години вкъщи купуваме домашно прясно мляко, което майка ми подквасваше с лъжичка - две кисело мляко от магазина. И така, докато приятелка не ми донесе две сашета суха закваска Yo-Aktiv.

Един ден реших да изпробвам най-накрая подаръка и да направя "експеримента" като подквася млякото с този нов за мен продукт. Различното, беше само закваската, останалите условия запазих. Крайният резултат ме изуми. Получи се нещо невероятно вкусно, различно.
Вече близо три години ползвам закваската Yo-Aktiv, а фризерът ми винаги съхранява няколко сашета от нея. Длъжна съм да уточня, че през годините и на млекаря не изневерих. От хубаво мляко и хубава закваска не може да не се получи сладко, гладко, стегнато кисело мляко. Нарекла съм го "Наслада".  Наслада, защото това е усещането, което изпитвам, когато го хапвам. Не спирам да му правя "жива" реклама. Как ли? Вкъщи непрекъснато идват хора. Един не си е тръгнал без буркан в торбичка. И накрая едно уточнение, в упътването на закваската е написан разход едно саше на 1-2 л мляко.
До скоро я карах по по-евтиния начин - 1:1, но след като увеличих дозата, въпреки че дори не достигна 1:2... тук вече думите не стигат. Както сме свикнали да казваме, "с нож да го режеш". До преди години, преди да открия тази закваска, не обичах кисело мляко. А сега не пропускам ден без него.
Ама и аз съм един рекламен агент! На кравите ли, на закваската ли?!
Опитайте! Ще останете не само доволни, но и впечатлени като мен.
Хубавото нещо си е просто хубаво. То не е въпрос на вкус.
Забравих да спомена за каймака..."


Закваска за домашно кисело мляко Yo-Aktiv
МАРГАРИТА ГОРАНОВА, ГР. КОЙНАРЕ/ 01.08.2015

"Изключително доволна съм от закваската за кисело мляко! Аз съм счетоводител, имам малко време и затова за мен е важно каква е закваската - опитвала съм и други, но на такова качество не попадала. Разликата е огромна - получава се страхотно и хранително кисело мляко!"


Закваска за домашно кисело мляко Yo-Aktiv
МАГАЗИН ЗДРАВЕ ОТ ПРИРОДАТА, ГР. ВАРНА / 07.10.2014

"Харесваме закваска за домашно кисело мляко Yo-Aktiv и сме много доволни от нея. Предпочитаме да продаваме тази закваска пред други конкурентни продукти."
Закваска за домашно кисело мляко Yo-Aktiv
ЯНКА КОСТОВА, ГР. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ / 16.02.2014

"Действително е много хубав продукт. Използваме закваската, дори понякога си заквасваме и от вече готовото кисело мляко, но винаги се получава много добре. Киселото мляко е гъсто и хубаво!"