Запознай се с Yo-Aktiv

Ние сме екипът на Yo-Aktiv – отдадени професионалисти с над 10 години опит в областта на закваските, стартерните култури и маите.

Ние предлагаме експертно съдействие за твоя информиран избор и за постигането на най-добри резултати, както при приготвяне на домашните продукти, така и при безпроблемната поръчка и доставка на избраните артикули.

Приоритетите, който сме заложили пред себе си са предлагане на качествени продукти и изграждане на добри отношения с клиентите ни, оправдаване на тяхното доверие и изграждането на дългосрочно и лоялно партньорство.

Нашата визия е създаването на иновативни, модерни и удобни продукти, които да задоволяват нарастващите потребности и изисквания на съвременните домакинства и да спомогнат за по-голямата удовлетвореност от здравословния начин на живот.

Над 10 години опит
+
Oтговорни за качеството
%
Натурални и чисти продукти
%
Пълно съдействие и съвети
%

Нашата мисия е да популяризираме и улесним приготвянето на натурални и вкусни храни вкъщи.

Целта ни е да направим приготвянето на домашни млечни и месни продукти, както и вино едно споделено преживяване за цялото семейство, което да възпитава култура на здравословно хранене както при възрастните, така и при децата.

Ясната посока, която е поставена пред продуктите Yo-Aktiv, е към предлагане на натурални съставки на оптимални цени за улесняване на качественото домашно производство.

Специално разработени, за да отговаря на вкусовете, традициите и предпочитанията на българския пазар, всички продукти са с гарантирано високо качество и ефективност и с тяхната употреба се постигат винаги еднакви и постоянни резултати.

През годините, продуктите Yo-Aktiv са се наложили на българския и чуждестранен пазар с постоянното си качество, добра репутация и полезни съвети и идеи за тяхната употреба.

Нашата гама Yo-Aktiv включва закваски за домашно кисело мляко, закваски за сирене и кашкавал, мая за сирене и кашкавал, стартерни култури за домашни месни деликатеси и бактерии за вино.

Удобни решения с доказано качество за домашно производство на вкусни продукти!

Корзина для покупок