Мисия, визия и ценности

Мисията, която ние, екипът на Yo-Aktiv, сме си поставили с разработването на гамата е да популяризираме и улесним приготвянето на изцяло натурални и домашни хранителни продукти вкъщи. Целта ни е хората да имат достъп до качествени съставки, които да допринесат за полезните действия и вкусовите качества на обичаните от тях храни. Целим да направим приготвянето на домашни млечни и месни продукти едно споделено преживяване за цялото семейство, което да възпитава култура на здравословно хранене както при възрастните, така и при децата.

 

Ясната посока, която е поставена пред продуктите Yo-Aktiv, е към предлагане на натурални съставки на оптимални цени за улесняване на качественото домашно производство. Гамата Yo-Aktiv е специално разработена, за да отговаря на вкусовете, традициите и предпочитанията на българския пазар. Всички продукти са с гарантирано високо качество и ефективност и с тяхната  употреба се постигат винаги еднакви и постоянни резултати.

 

От години продуктите Yo-Aktiv са се наложили на пазара и са добре познати на български и чуждестранни потребители с постоянното си високо качество, добра репутация и предоставяните полезни съвети и идеи за тяхната употреба.  Екипът, който стои зад Yo-Aktiv,  се състои от отдадени професионалисти в своята област, които експертно да съдействат за информирания избор на клиентите и за постигането на най-добри резултати, както при приготвяне на домашните продукти, така и при безпроблемната поръчка и доствка на избраните артикули. Професионализмът и 10-годишният опит в областта на закваските и коагулантите спомагат за поддържането на високите фирмени стандарти и създаването на атрактивни продукти, които са в крак със световните пазарни тенденции.

 

Приоритетите, който сме заложили пред себе си са предлагане на качествени продукти и пълно технологично съдействие при употребата им. Естествена част от нашата работа е и изграждането на добрите отношения с клиентите ни, оправдаване на тяхното доверие и изграждането на дългосрочно и лоялно партньорство.

Нашата визия е създаването на иновативни, модерни и удобни продукти, които да задоволяват нарастващите потребности и изисквания на съвременните домакинства и да спомогнат за по-голямата удовлетвореност от здравословния начин на живот.

 

Ценностите, чрез които Yo-Aktiv оперира са:

-          Натурални продукти

-          Гарантирано качество

-          Постоянство при представянето на продуктите

-          Удобство при употреба

-          Експертно съдействие

-          Удовлетворение на клиентите