Доставка

Доставка – България
Доставка на пратки в България е безплатна при поръчки на стойност равна или по-висока от 50 лв с ДДС и се извършва със Speedy. speedy-logo-172×76

При поръчки на стойност по-малка от 50 лв с ДДС цената за доставка на следващия работен ден или съгласно графика на обслужване на населеното място, е:

  • До адрес: 5,99 лв с ДДС
  • До офис: 3,99 лв с ДДС

Ако желаете пратката да бъде доставена в офис на Speedy, моля посочете избрания от Вас офис в полето за коментари при завършване на Вашата поръчка. Допълнително можете да заявите услуга Фиксиран час на доставка. Цената на услугата е 2,40 лв с ДДС. Цената на Фиксиран час се прибавя към цената на основната куриерска услуга.
Услугата е валидна за доставки в населени места с офиси на Speedy.

Ако желаете пратката Ви да бъде изпратена с друга куриерска фирма, молим да ни уведомите в коментар на поръчката.

Извън България
Доставките извън България се извършват с Български пощи. Пратките се изпращат с препоръка, предимство и възможност за проследяване.

Цената се определя при потвърждаване на поръчката в зависимост от теглото на поръчаните продукти и адреса за доставка.

Сроковете на доставка са съгласно сроковете, обявени от Български пощи.

Ако желаете транспорт с избрана от Вас куриерска компания, моля свържете се с нас на имейл office@yo-aktiv.com или на телефон +359 2 938 51 05.

Ако системата не генерира автоматично цена на доставката за избраната от Вас държава, моля свържете с нас на имейл office@yo-aktiv.com или на телефон +359 2 938 51 05 за допълнително съдействие.

Shopping Cart